Hjem » Lights gratis spinn

Lights gratis spinn


Lights spillemaskin fra NetEnt kan virkelig lyse opp. Med sin behagelige bakgrunnsmusikk, vakre design og mange Free Spins er dette blitt en av de mest populære spillene. Med Lights gratis spinn uten innskuddskrav kan du prøve spillet selv.

Lights gratis spinn

Det er LuckyDino som gir bort Lights gratis spinn uten innskuddskrav. Ikke er det omsetningskrav heller. Det betyr at gevinstene du vinner er ekte penger som du kan ta ut. LuckyDino er et casino som passer godt for deg som liker gratis spinn. Alle gratis spinn er uten omsetningskrav, og du kan til og med få gratis spinn med høy verdi. For å hente dine gratis spinn på Lights trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Lights spillemaskin


Med 5×3 hjul er det en klassisk spilleautomat NetEnt har laget. Men, det er en del ting som lyser opp. Du har nemlig flere spennende slotfunksjoner som gjør dette til en oppløftende spilleautomat på nett. Det er selvsagt Wilds og Lights Free Spins vi snakker om.

Wilds

Når du åpner spilleautomaten vil du se en sverm med ildfluer som svermer rundt. Disse vil aktivere Floating Wilds på hvert eneste spinn du gjør. På hvert spinn vil du få mellom 2 og 4 Floating Wilds. Dette symbolet kan erstatte alle andre symboler utenom Lights Free Spins Scatters.

Lights Free Spins

Det er ingen tvil om at Free Spins er en populær slotfunksjon. Og, vi er ganske sikre på at Lights Free Spins er en av grunnen til at denne spilleautomaten er så godt likt. Får du 3 Scatters blir du belønnet med 10 Free Spins, 4 gir deg derimot 20 Free Spins. Klarer du å få 5 Scatters får du hele 30 Lights Free Spins. Det som er så bra med disse, er at du får mellom 3 og 6 Floating Wilds på hvert spinn, og du kan vinne flere Free Spins når du spiller dem.