Hjem » Guns N’ Roses gratis spinn

Guns N’ Roses gratis spinn

Guns N’ Roses spilleautomat får det til å rocke i foten til de fleste. Med 5×3 hjul og 20 gevinstlinjer er du klar til å feste til solen står opp. Med det beste soundtracket på en spilleautomat og utrolige slotfunksjoner er dette et spill du ikke kan få nok av. Med 20 gratis spinn uten innskudd kan du også bli med på festen.

Guns N’ Roses gratis spinn

Det er Karamba Casino som får opp stemningen med 20 Guns N’ Roses gratis spinn uten innskudd når du åpner spillerkonto. Når du skal gjøre innskudd får du også 100 % innskuddsbonus og 100 nye gratis spinn på Guns N’ Roses spilleautomat. For å hente dine gratis spinn uten innskudd kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til www.karamba.com og åpne en konto
  • Få 20 Guns N’ Roses gratis spinn uten innskudd

Guns N’ Roses spillemaskin

NetEnt la ned mye arbeid i å gjøre denne spilleautomaten så god som overhodet mulig. Med det legendariske bandet GNR som tema har de lagt listen høyt, og vi mener de har klart det bra. Spilleautomaten har en tilbakebetalingsprosent på 96,98 %, noe som er ganske høyt og kan sikre deg mange og gode gevinster på spilleautomaten. Noe av det vi setter mest pris på er at du selv kan velge hvilke sanger som skal spilles av når du spinner i vei.

Wilds

Det er ingen tvil om at det kan bli vilt i dette spillet. Wilds er spesialsymbolet som kan erstatte alle de vanlige gevinstsymbolene og på den måten hjelpe deg med å lage bedre gevinstkombinasjoner. I de forskjellige bonusspillene har du også ulike Wilds som kommer veldig godt med.

Bonusspill

Når du spiller i hovedspillet kan du aktivere lykkehjulet ved å samle 3 bonus scatters. På dette lykkehjulet kan du vinne Encore Free Spins, Crowd Pleaser Bonus Game og myntgevinster. Når du spiller Encore Free Spins kan bandmedlemmene dukke opp å gjøre seg om til Appetite for Destruction Wilds. Dette er Wilds som er formet som GNR logoen og kan dekke hele 5 posisjoner på hjulet.