Wild Wild West: The Great Train Heist gratis spinn

Wild Wild West: The Great Train Heist gratis spinn

Wild Wild West: The Great Train Heist er en spennende spilleautomat fra NetEnt hvor du skal gjøre det store brekket. Med gratis spinn uten innskudd, ladede pistoler og toget som kommer i det fjerne er du klar. Når du registerer deg på Scandibet Casino får du 10 Wild Wild West: The Great Train Heist gratis spinn uten innskudd. Hent dine gratis spinn her:

  • Gå til scandibet.com
  • Få 10 Wild Wild West: The Great Train Heist gratis spinn uten innskudd

Wild Wild West: The Great Train Heist spillemaskin


Wild Wild West: The Great Train Heist er en klassisk 5×3 slot med 10 faste gevinstlinjer. Som symboler har du tøffe togranere og spillkort. Bakgrunnsmusikken skaper ekstra spenning der du rir mot toget som er lastet med skatter. Nå må du bare finne safen. Til å hjelpe deg har du Wilds, Free Spins og et bonusspill.

Wilds

Med det fengende navnet på spilleautomaten kan du være sikker på at det er Wilds med i spillet. I hovedspillet er det bare en type Wilds, men det kan erstatte alle andre symboler bortsett fra Bonus Scatters og Free Spins Scatters. Med andre ord vil det garantert hjelpe deg nærmere det virkelig store brekket.

Wild Wild West Free Spins

Du har gode muligheter til å sikre deg massevis av Free Spins på Wild Wild West spilleautomat. Med 3 Free Spins Scatters får du 10 Free Spins, lander du derimot 4 Scatters venter det deg 20 Free Spins, mens 5 Scatters gir deg hele 30 Free Spins. Du har 4 forskjellige Wilds-funksjoner på spilleautomaten, og disse er Regular Wilds, Expanding Wilds, 2x Multiplier Wilds og Spreading Wilds. Når du spiller Free Spins vil du få en tilfeldig Overlay Wild på hjul 1 til 3 på hvert eneste spinn, og denne vil ha samme funksjon som den aktive Wild-funksjonen.

Pick&Click bonusspill

Det er som kjent safen som skjuler de virkelig store skattene, og denne finner du ved å lande 3 Bonus Scatters på hjul 1, 3 og 5. Toppgevinsten du kan vinne her er på 50x innsatsen, noe som kan gi en klekkelig utbetaling for brekket. Du har bare en sjanse når du skal velge hvilken safe du vil åpne, så det gjelder å velge smart.