Pyramid: Quest for Immortality gratis spinn


På denne godbiten fra NetEnt har du muligheten til å vinne virkelig stort. Det selv om Pyramid: Quest for Immortality er en progressive spilleautomat. Toppgevinsten går helt til 3 600 000 mynter. Men da må du utforske det gamle Egypt først.

Pyramid: Quest for Immortality gratis spinn

Pyramid: Quest for Immortality spilleautomat er populær, og det gjør også sitt til at Pyramid: Quest for Immortality gratis spinn er populære. Det er en spilleautomat som begynner å bli litt tilårskommen, men det er ikke noen grunn til å ikke hente dine Pyramid: Quest for Immortality gratisspinn på det Scandibet Casino. Når du åpner din spillerkonto her, vil du nemlig få Pyramid: Quest for Immortality gratis spinn uten innskudd. Du henter dine gratis spinn på Scandibet ved å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til scandibet.com
  • Få 10 Pyramid: Quest for Immortality gratis spinn uten innskudd

Pyramid: Quest for Immortality spillemaskin


Spilleautomaten fra NetEnt har fått et design som ikke skjemmer de gamle egyptiske faraoene, og det kommer tydelig frem at dette er en spilleautomat utenom det vanlige. Her har du nemlig 5 hjul som enten har 3 eller 4 rader. NetEnt har valgt å ikke ha gevinstlinjer på spillet. Derfor har du 720 Ways to Win. Det betyr at du ikke trenger å tenke på hvor på hjulene symbolene lander. Så lenge du har like symboler på sammenhengende hjul fra venstre mot høyre vil du lage gevinstkombinasjoner.

Wilds

Wilds er et utrolig populært symbol, og det er kanskje ikke merkelig siden det kan erstatte andre symboler og hjelpe deg å danne gevinstkombinasjoner. På Pyramid: Quest for Immortality har du også Wilds generering. Det betyr at symboler som lander på toppen av hjulene 2, 3 og 4, og er del av en gevinstkombinasjon vil bli gjort om til en Wild i det neste Avalanche.

Avalanche multiplikator

Hver gang du får en gevinst vil symbolene i gevinstkombinasjonen bli tatt bort slik at ny kan falle ned på plassene. Med mindre de blir gjort om til Wilds. Når du får en Avalanche vil du også få en multiplikator som vil bli ganget med gevinsten din slik at den blir større. Multiplikatoren kan bli opptil 10x.